למתכון:
5 🥚 ביצים
1 איסטנט פודינג וניל
חצי כוס סוכר
לקרם
2 שמנת מתוקה
1 גבינה מסקרפונה
חצי כוס אבקת סוכר
גנאש שוקולד לבן:
200 גרם שוקולד לבן
125 גרם שמנת מתוקה
ההכנה:
להקציף את הביצים שלמות להוסיף את הסוכר, לקצף יציב לקפל בעדינות את האינסטנט וניל לשמן תבנית 24 לאפות עד שקיסם יצא כמעט יבש
לצנן היטב
להקציף את את הגבינה עם הסוכר להוסיף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה
להכניס למקפיא לחצי שעה
להמיס את השוקולד עם השמנת לקרם חלק, למזוג על הקצפת הקפואה לקשט לשמור במקפיא להוציא שעה לפני
🌺🌺🎂
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה