Translate

7 בפבר׳ 2023

מרק חרירה משי של פעם😋

 מצרכים: סיר לחץ

בשר אסדו או בשר 8 מובחר( אפשר בלי בשר) אבל המרק עשיר יותר עם😋

בצל גדול קצוץ 

2 כוסות עדשים חומים שהושרו שעתיים במים

1 כוס חומוס נקי מקליפה  שהושרה במים כמה שעות

כוס סלרי עלים וקולסים קצוץ

כוס פטרוזיליה קצוצה

חצי כוס כוסברה קצוצה

חצי כוס שוועית ת לבמה שהושר במים כמה שעות

4 עגבניות קלופות ללא הגרעינים חתוכים לקוביות

חופן איטריות דקות

תבלינים: 

כורכום, כמון, מלח, פלפל, מרק עוף, 4 כפות שמן קנולה, כף קמח,מיץ 🍋 משני לימונים

אופן ההכנה:

להקפיץ בטיגון קל את הבצל להוסיף את העגבניות להקפיץ כמה דקות  מי שושה בשר אפשר להוסיף את הבשר להוסיף תבלינים, להוסיף מים חמים עד שלוש רבעי הסיר לתת לרתוח למים ואז להוסיף את הקיטניות והירק לערבב טוב לסגור את הסיר לבשל 45 דקות לכבות את האש  לפתוח את הסיר  לפי הוראות, להוסיף לימון איטריות לכסות את הסיר ללא אש איטריות מתבשלות רק ממים רותחים לכבות את האש ולהנות🌧️🌧️👌👌



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה