מצרכים לבצק:
4 כוסות קמח
1 שמנת חמוצה
1 סוכר וניל
2 חלמונים
200 גרם חמאה או מזולה
מילוי
ממרח תמרים
רבע כוס סוכר מעורבב עם כף קינמון
חצי כוס אגוזי מלך טחונים
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר להניח את החמאה הקמח
לערבב עם וו לפרורים
להוסיף שמנת וביצים לערבב מעט ולאחד עם היד לא ללוש הרבה
להניח במקרר חצי שעה ולחלק לשלוש
לרדד דק למרוח ממרח לפזר את תערובת האגוזים סוכר וקינמון לגלגל לרולדה ולהניח על ניר אפיה לחתוך למנות עם חותכן
לאפות 170 מעלות להזהבה לקרר לפדר א. סוכר בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה