Translate

21 באפר׳ 2011

קינוח פרווה לפסח

המצרכים:
5 ביצים
100 גרם שוקולד מגורד גס
כוס קוקוס
כוס סוכר
1/2 כוס שמן קנולה
50 גרם אגוזים קצוצים גס
1/2 כוס מיץ תפוזים
כף תמצית וניל משובח
1 חב קמח תופח כשר לפסח אוסם
רבע כוס ליקר שוקולד מהול בשלושת רבעי מים להרטב את העוגיות או העוגה
לקישוט
קונפיטורה משובחת עם פרי
לקצפת 1 קצפת צמחית השף הלבן ורק השף הלבן
5 כפות אינסטנט וניל
2 כפות סוכר כפית ליקר מה שבא לכם
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר
לקצף לבן ויציב
בקערה נפרדת את החלמונים השמן והמיץ תפוזים וניל מוסיפים המהירות איטית לקצף החלבונים ,
מוסיפים לתערובת את הקמח תופח האגוזים והשוקולד והקוקוס בתנועות קיפול מחלקים לתבניות אישיות תבניות מאפינס עד שלוש רבעי ואופים 170 מעלות שקיסים יצא יבש בערך 45 דקות להוציא ולשפוך שלוש כפות סירופ ליקר שוקולד מהול במים למרוח קונפיטוה ולקשט בקצפת לקרר ולהגיש
קצפת להכניס את כל המרכיבים למקסר להקציף לקצפת יציבה לקשט בצנטר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה