Translate

29 בנוב׳ 2009

הסברינות הכי טעימות , קלילות,מתוק אבל לא חונק.

את הסברינות הללו למדתי להכין כשהיתי נערה צעירה🏡
הרצון להכין עוגות שלא תמיד מצליחות אתגר אותי .אבל כאשר הכנתי אותם בדיוק רב על כל פרט ופרט הן יצאו מרשימות ותמיד כאשר אכלתי סברינה במקומות הכי הכי ידעתי שהסברינות שלי טובת יותר מתוק אבל לא חונק.ועל היופי הרי הוא לפנכם תשפטו אתם...
המצרכים להכנת 15 סברינות גדולת או 20 קטנות .
המצרכים:
6 בצים מס 1
1 כוס פירורי לחם רגיל/1 כוס סולת
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
11/2 כוסות סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
סירופ: (ממליצה להכין פעם וחצי בכמות שהספיק להרטיב טוב את הסברינות) 
3 כוסות מים
2 כוסות סוכר
1 בקבוק רום קטן
קצפת המילוי:
3 שמנת מתוקה
1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 גבינה מסקרפונה
רבע כוס חלב
רבע כוס סוכר
כף ליקר כל שהוא
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים את החלבונים להקציף עם הסוכר סוכר וניל..
את חלמון להניח בקערה להוסיף לו את האפיה מעט לימון לערבב במזלג זה יפתח בלילה סמיכה תפוחה.
נחזור קערת המיקסר חלבונים להוסיף את חלמונים התפוחים להמשיך להקציף יחד עד שהכל יתערב היטב
בזהירות להוסיף את השמן שובל ארוך עד להשתלב בלילה לעצור את פעולת מיקסר לקפל בעדינות את פירורי הלחם,  ולאחר מכן את המיץ תפוזים, ואז את הקמח תמיד בקיפול, 
 לשמן היטב תבניות אישיות לשפוך לתבנית לא למלא עד הסוף אלה להשאיר מקום תפיחה .לאפות זהובה או קיסם יצא יבש להוציא את הסברינות לטבול בתוך סירופ כל סברינה להניח על מגש להתקרר.
לחצות באלכסון פתח למלא בקרם שמנת לקשט בריבה משובחת תות להכניס למקרר
סירופ:  
לבשל עד למסה הסוכר הסמכה של הנוזל 20 דקות
קצפת:
להקציף את כל החומרים יחד קצפת יציבה למלא את הסברינות בשקית זילוף.
(להניח בקצה מעט ריבה או פרי דובדבן או תות שדגתם מקונפיטורה.)
קצפת לסברינות אופציה שאני ממש מעדיפה 
מצרכים: 
3 שמנת מתוקה
4 כפות אבקת סוכר
להקציף יחד לקצף יציב 
למלא את הסברינות  פשוט נדיר בטעם קליל 😘







תגובה 1:

  1. הכנתי את הסברינות האלו לאבי שכל כך אוהב מהילדות שלו!
    הן יצאו כל כך טעימות ...

    השבמחק