Translate

30 באפר׳ 2023

 לחמניות פיקנטי שלי

1 ק"ג קמח מנופה

4 כפות שטוחות סוכר

2 כפות שטוחות שמרים יבשים

3/כוס שמן

כף מלח

מים בין 3 ל3. 5 כוסות פושרים

1 ביצה ל




בצק

1 ביצה למריחה

תוספת פיקנטי לאורז בחממה יש כל מיני תוספות לאורז אני משתמשת בזה ללחם 

אופן ההכנה 

לקערה מיקסר להניח את הקמח השמרים סוכר לתת ערבוב קצר

להוסיף הביצה ושתי כוסות מים ללוש ואז להוסיף עוד כוס מים ללוש אם חסר מים להוסיף  עוד חצי כוס בזהירות ברגש ואז

 להוסיף את השמן המלח 

להמשיך ללוש 10 דקות לפחות 

למרוח מעט שמן על הבצק להניח לפתיחה

הכפלה לפחות שעה תלוי חורף קיץ

לחלק לחמניות לצור צורה שרוצים  

להתפיח שוב רבע שעה למרוח ביצה  לפזר שומשום תוספת פיקנטי לתנור 180 מעלות לצבע מגניב תהנו 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה