Translate

4 בפבר׳ 2023

לחמניות ממולאות בשרי

 

לחמניות ממולאות

1 ק"ג קמח



2 כפות שמרים יבשים

1/2 כוס שמן קנולה

2 כפות סוכר

כפית מלח

1 ביצה

4 כוסות(חד פעמי)מים פושרים.

אופן ההכנה:

להניח את הקמח,השמרים הסוכר ולערבב קלות להוסיף את שאר המצרכים לערבב קלות את המים להוסיף בשלוש פעמיים ללוש 10 דקות בערך.לכסות בנילון ומגבת ותת לתפוח שעה תלוי בטמ החדר פשוט עד שיכפיל את הכמות.

מילוי:

250 גרם כבדי עוף ,תכולים ,שומן כבש.סטיק.2 יח סטיק פרגית.

2 בצלים גדולים

1 עגבניה

3 שיני שום

2 כפות פפריקה מתוקה.

כפית הריסה מוכנה

מלח.פלפל כמון.פלפל לבן. פטרוזליה או כוסברה

אופן ההכנה

לצלות את הכבדים ממש מעט לסנן מנוזלים להניח בקערה בנפרד לטגן בווק בצל עם שומן כבש אני שמה ממש מעט לטגן את כל הבשרים להוסיף עגבניה ותבליניםלבשל עד שהנוזלים מתאדים להוסיף פטרוזליה או כוסברה לפי הטעם להניח על מסננת

לחלק את הבצק או לארבע לחמים גדולים עגולי או ללחמניות 15 ס"ה לפתוח על כף היד למלא במעורב לסגור היטב ולהניח על הצד שמילינו כך שלמעלה זה הצד החלק להניח על נייר אפיה לכסות במגבת קלה להתפיח 1/2 שעה בקיץ אפשר 1/4 שעה למרוח ביצה אני משתמשת בכל הביצה ולא רק בחלמון ככה היא יוצת לחמניה רכה

לפזר סומסום או מה שבא לכם לאפות 200 מעלות עד להשחמה אל תתפלאו אם השכים יאשמו אותכם בהתעללות בתאבון








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה