Translate

21 בנוב׳ 2015

קינוח שוקולד לבן טחינה וחמאת בוטנים מחמאות בשמיים

200גרם שוקולד לבן
2כפות טחינה גולמית

להמיס שוקולדלבן להוסיף טחינה לערבב היטיב למזוג עם כפית בעדינות שכבה ריאשונה בתבנית סיליקון מנות אישיות
להכניס למקפיא לרבע שעה
שכבה שניה :
חתי כוס חמאת בוטנים או ממרח לוטוס
50גרם חמאה
50 גרם אגוזים גרוסים גס,
2כפות בסקוויטים שבורים .
לערבב הכל יחד לשטח על השיכבה הראשונה להעזר בכפית ליישר היטב
להקפיא שוב
שכבה שלישית:

50גרם חמאה
200גרם שוקולד מריר
2כפיות מייפל
להתמיס שוקולד וחמאה להוסיף מייפל
לערבב הייטב לשפוך עם כפית
להוסיף שכבה שלישית ולהקפיא
להוציא בזהירות מהתבנית ולהנות.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה