קינמונים בשמרים הטריים
21/2 כוסות מים
1קג קמח
כוס סוכר
1/2כוס שמן
100גרם מרגרינה מזולה
גרידת תפוז
שקית שמרים טריים משולב עם מתפיח של שמרית
2ביצים
למילוי :כפית קינמון,כוס אגוזים קצוצים, חצי כוס סוכר
אופן ההכנה :
לערבב את כל המרכבים ללוש לבצק חלק
להתפיח להכפלה ,לחלק ל6כדרים לרדד ולמלא באחד במילוי ,לגלגל את הרולדה ולחתוך כמו לשושנים גדולות ,לסדר בתבנית משומנת להתפיח שוב כרבע שעה למרוח ביצה ולאפות מאה שמונים מעלות לגון חום זהוב
להוציא מהתנור ומיד למרוח סירופ
סירופ:חצי ספל מים ארבע כפות סוכר ,ומעט מיץ לימון ,וניל לבשל יחד מס דקות להמסה הסוכר ולמרוח על העוגות בנדיבות
21/2 כוסות מים
1קג קמח
כוס סוכר
1/2כוס שמן
100גרם מרגרינה מזולה
גרידת תפוז
שקית שמרים טריים משולב עם מתפיח של שמרית
2ביצים
למילוי :כפית קינמון,כוס אגוזים קצוצים, חצי כוס סוכר
אופן ההכנה :
לערבב את כל המרכבים ללוש לבצק חלק
להתפיח להכפלה ,לחלק ל6כדרים לרדד ולמלא באחד במילוי ,לגלגל את הרולדה ולחתוך כמו לשושנים גדולות ,לסדר בתבנית משומנת להתפיח שוב כרבע שעה למרוח ביצה ולאפות מאה שמונים מעלות לגון חום זהוב
להוציא מהתנור ומיד למרוח סירופ
סירופ:חצי ספל מים ארבע כפות סוכר ,ומעט מיץ לימון ,וניל לבשל יחד מס דקות להמסה הסוכר ולמרוח על העוגות בנדיבות





אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה