Translate

21 בנוב׳ 2015

קינוח כוכב שוקולד וטחינה

תכון למתוקי
200 גרם שוקולד לבן
שתי כפות טחינה גולמית
להמיס שוקולד להוסיף טחינה לערבב לתערובת חלקה ,למזוג שתיים וחצי כפות בכל שקע סילקון להכניס למקפא
שכבה שניה מוס גבינות:
2 שמנת מתוקה
1גבינתשמנת
1גבינה לבנה
1/2כוס סוכר
1מעדן שוקולד לבן
שתי כפות אינסטנט פודינג וניל
1סוכר וניל
אופן ההכנה :
להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר,והאינסטנט לקצף עדין
לסנן גבינות מנוזלים ,לערבב את הגבינות והמעדן לבלילה חלקה,להוסיף כל פעם כף מהקצף.לבלילה לערבב בקיפול את הקצפת בזהירות לא לשבור את הנפח,למלא צנטר ולזלף מעל השוקולד הקפוא להחזיר למקפיא ,להוציא בעדינות ולסדר בצלחת הגשה לשפוך מעל מה שבא לכם מייפל ,שוקולד מריר וכו



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה