Translate

9 ביוני 2014

גבינוניות במילוי גבינה ופירות יער

שמרים חלבי
1 ק"ג קמח
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה
2 כוסות חלב פושר
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים XL
ציפוי: 3/4 כוס מים
שלוש כפות אבקת סוכר
וניל
להמיס למרקם דביק
אופן ההכנה :להכניס למיקסר בשלבים קמח ,שמרים סוכר, מרגרינה ממוסת ,וניל,ביצים , וחלבלערבל 10 דקות להכניס לשקית לשמור במקרר לילה או שלוש שעות לממהרים להוציא לחלק כרצונכם למלא בכל טוב להתפיח שוב ,למרוח ביצה לאפות בחום 180 מעלות להוציא למרוח סירופ ולהנות
מילוי גבינה
500 גרם גבינה סקי
1/4 כוס יוגורט
חלמון ביצה
1/2 כוס סוכר
שלוש כפות קונפיטורה פירת יער או אחר
1 אינסטנט וניל
לערבב הכל מרקם סמיך וחלק לשמור במקרר עד המילוי
 
סירופ: 
כוס סוכר 
חצי כוס מים
סוכר וניל 
2 כפות מיץ 🍋 
לבשל סירופ סמיך
במידה ולא רוצים סירופ לפדר א סוכר וזה ממש סבבה









4 תגובות: