Translate

9 ביוני 2014

הכמות לשתי העוגות אחת ריבת חלב והשניה דובדבנים


הכמות לשתי העוגות אחת ריבת חלב והשניה דובדבנים
כוס יוגרוט
1 גבינה 5%
כוס חלב
1/2 כוס סוכר
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט וניל
1 גבינת שמנת
1 סוכר וניל
חב' בסקוטים פטיבר שוקולד הקטנים
כוס חלב עם כפית נס משובח
2 כפות גדושות ריבת חלב לציפוי
כפית ריבת חלב לקרם/קונפיטרה דובדבנים
אופן ההכנה:
בקערת המיקסר להקציף :
2 מתוקה
כוס חלב
סוכר
ואינסטנט וניל להקציף לקצף עדין
בקערה נוספת לערבב את היוגורט את ג.השמנת , את הגבינה 5%,את הסוכר וניל ולהוסיף למיקסר בהקצפה במהירות נמוכה.
לטבול את הביסקוטים בקלילות בתוך קערת החלב עם הנס
לחלק את הקרם לשתי קערות (קערה אחת להניח בצד לעוגה בטעם דובדבנים)
להניח שכבה כפולה של בסקוטים בתבנית חד פעמית
להניח שכבה מוס גבינה מעל לגובה חצי תבנית
לסדר שורה נוספת של בסקוטים
להוסיף לחלק שנותר כפית ריבת חלב לקפל לתוך הקרם
למרוח את המוס על שכבה שנייה של הביסקוטים
לקשט עם המוס שנוטר ולמלא את המשולשים ברית חלב מומסת מעט
עושים אותו דבר עם החצי מוס השני לתבנית של עוגת מוס דובדבנים רק שבמקום להוסיף ריבת חלה מוסיפים קונפיטרה דובדבנים
להכניס למקפיא לשלוש שעות להוציא מהמקפיא שעה לפני ההגשה לפחות ותנהו לכם

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה