שמרים חלבי
1 ק"ג קמח
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה
2 כוסות חלב פושר
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים XL
ציפוי: 3/4 כוס מים
שלוש כפות אבקת סוכר
וניל
להמיס למרקם דביק
אופן ההכנה :להכניס למיקסר בשלבים קמח ,שמרים סוכר, מרגרינה ממוסת ,וניל,ביצים , וחלבלערבל 10 דקות להכניס לשקית לשמור במקרר לילה או שלוש שעות לממהרים להוציא לחלק כרצונכם למלא בכל טוב להתפיח שוב ,למרוח ביצה לאפות בחום 180 מעלות להוציא למרוח סירופ ולהנות
אפשר להחליף את המזולה בשמן או בחמאה?אם כן כמות נדרשת.תודה רבה.
השבמחקאפשק בחמאה אותה כמות כמו מרגרינה
מחק