6 ביצים מופרדות
300 גרם (½1 כוסות) סוכר
500 גרם גבינה לבנה 9%
1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת 30%
50 גרם (5 כפות) אינסטנט פודינג וניל
40 גרם (4 כפות) קורנפלור
לציפוי:
1 שקית (80 גרם) אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס טחינה גולמית אלרז
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר או חלב ממוס לקישוט |
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה אחרת.
- שמים בקערת המיקסר את הגבינות, החלמונים, הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.
- מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
- אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
- מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת מתוקה ,מוסיפים החומרים לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים. לאחר קירור לקשט עם שוקולד מוממס
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה