Translate

27 באפר׳ 2014

עוגת שמרים חלבי מתחפפת בקלות





שמרים חלבי
1 ק"ג קמח
2 מרגרינה מזולה בטעם חמאה
2 כוסות חלב פושר
3/4 כוס סוכר
2 סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
4 ביצים XL
ציפוי: 3/4 כוס מים
שלוש כפות אבקת סוכר
וניל
להמיס למרקם דביק
אופן ההכנה :להכניס למיקסר בשלבים קמח ,שמרים סוכר, מרגרינה ממוסת ,וניל,ביצים , וחלבלערבל 10 דקות להכניס לשקית לשמור במקרר לילה או שלוש שעות לממהרים להוציא לחלק כרצונכם למלא בכל טוב להתפיח שוב ,למרוח ביצה לאפות בחום 180 מעלות להוציא למרוח סירופ ולהנות

2 תגובות:

  1. אפשר להחליף את המזולה בשמן או בחמאה?אם כן כמות נדרשת.תודה רבה.

    השבמחק