Translate

11 באפר׳ 2014

מרנג וקרם לימון קינוח ואפשרי פרווה

הכנתי את הנשיקות בהמסת הסוכר והחלבונים על בן מרי 8 חלבונים 2 כוסות סוכר ורבע כפית קונפלור ארבע טיפות מיץ לימון ושעתיים יבוש בתנור בחום נמוך 90מעלות זה כל התורה 
קרם לימון:רבע כוס מיץ לימון טרי
קליפת לימון
1/4 כוס מים






1/2 כוס סוכר
2 כפות קונפלור(עמן תירס)
50 גרם מרגרינה מזולה בטעם חמאה
4 חלמונים
1 שמנת מתוקה או שמנת פרווה השף הלבן
אופן ההכנה:
בסיר שמים את המים,הקונפלור,מרגרינה, ק.לימון ומיץ לימון
מערבבים היטב ללא גושים עד להמסה מוחלטת
על אש נמוכה
מצננים מחזירים לאש ומוסיפים חלמונים אחד ,אחד , עד שנבלעים ולתוך הבלילה מסמיכים רק על אש נמוכה
מצננים מקציפים שמנת עם שתי כפות אינסטנט וניל ומקפלים יחד מכנסים לשקית זיוף ומקשטים בנשיקת מרנג קטנה חג שמח!!!!!!!!!!!!!

2 תגובות:

  1. תודה על הקינוח המושלם ~! קליל ואוורירי! מותאם במיוחד לימי הקיץ והאביב הישראלי.. כמובן שמתאים במיוחד לארוחה בשרית :)
    http://www.sweetfactory.co.il/

    השבמחק