הכנתי את הנשיקות בהמסת הסוכר והחלבונים על בן מרי 8 חלבונים 2 כוסות סוכר ורבע כפית קונפלור ארבע טיפות מיץ לימון ושעתיים יבוש בתנור בחום נמוך 90מעלות זה כל התורה
קרם לימון:רבע כוס מיץ לימון טרי
קליפת לימון
1/4 כוס מים
1/2 כוס סוכר
2 כפות קונפלור(עמן תירס)
50 גרם מרגרינה מזולה בטעם חמאה
4 חלמונים
1 שמנת מתוקה או שמנת פרווה השף הלבן
אופן ההכנה:
בסיר שמים את המים,הקונפלור,מרגרינה, ק.לימון ומיץ לימון
מערבבים היטב ללא גושים עד להמסה מוחלטת
על אש נמוכה
מצננים מחזירים לאש ומוסיפים חלמונים אחד ,אחד , עד שנבלעים ולתוך הבלילה מסמיכים רק על אש נמוכה
מצננים מקציפים שמנת עם שתי כפות אינסטנט וניל ומקפלים יחד מכנסים לשקית זיוף ומקשטים בנשיקת מרנג קטנה חג שמח!!!!!!!!!!!!!
קרם לימון:רבע כוס מיץ לימון טרי
קליפת לימון
1/4 כוס מים
1/2 כוס סוכר
2 כפות קונפלור(עמן תירס)
50 גרם מרגרינה מזולה בטעם חמאה
4 חלמונים
1 שמנת מתוקה או שמנת פרווה השף הלבן
אופן ההכנה:
בסיר שמים את המים,הקונפלור,מרגרינה, ק.לימון ומיץ לימון
מערבבים היטב ללא גושים עד להמסה מוחלטת
על אש נמוכה
מצננים מחזירים לאש ומוסיפים חלמונים אחד ,אחד , עד שנבלעים ולתוך הבלילה מסמיכים רק על אש נמוכה
מצננים מקציפים שמנת עם שתי כפות אינסטנט וניל ומקפלים יחד מכנסים לשקית זיוף ומקשטים בנשיקת מרנג קטנה חג שמח!!!!!!!!!!!!!
תודה על הקינוח המושלם ~! קליל ואוורירי! מותאם במיוחד לימי הקיץ והאביב הישראלי.. כמובן שמתאים במיוחד לארוחה בשרית :)
השבמחקhttp://www.sweetfactory.co.il/
תודה רבה אכן מושלם ואהוב עלינו
מחק