Translate

11 באפר׳ 2014

קצף קוקוס ממרוקו באהבה

חומרים:
6 חלבונים
21/2 כוסות סוכר
5 כוסות קוקוס
צבע מאכל 
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים למשך כ- 10 דקות רצוף 
מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים בערבול
מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול לשמור על הקצפת
זה הזמן  להוסיף  צבע מאכל . מעבירים לשק זילוף
 ויוצקים למנג`טים.
 מעטרים בסוכריות צבעוניות.
 אופים בחום נמוך של כ- 120 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות .ו

נשארות בהירות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה