חומרים:
6 חלבונים
21/2 כוסות סוכר
5 כוסות קוקוס
צבע מאכל
אופן ההכנה:
מקציפים את החלבונים למשך כ- 10 דקות רצוף
מוסיפים בהדרגה את הסוכר וממשיכים בערבול
מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול לשמור על הקצפת
מוסיפים את הקוקוס בתנועות קיפול לשמור על הקצפת
זה הזמן להוסיף צבע מאכל . מעבירים לשק זילוף
ויוצקים למנג`טים.
מעטרים בסוכריות צבעוניות.
אופים בחום נמוך של כ- 120 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות .ו
ויוצקים למנג`טים.
מעטרים בסוכריות צבעוניות.
אופים בחום נמוך של כ- 120 מעלות, עד שהעוגיות מתקשות .ו
נשארות בהירות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה