Translate

9 בפבר׳ 2014

רולדה ללא קמח יאמי

6 ביצים
6 כפות סוכר
3 כפות קקאו
כף שמן
*קרם:
11/2 שמנת מתוקה

1 אינסטנט וניל או ( בטעם ריבת חלב)
1/2 כוס חלב
2 כפות סוכר
להקציף לקצף יציב למרוח על הרולדה
*ציפוי אם תבחרו לצפות בשוקולד מומס
100 גרם שוקולד 1/2 שמנת מתוקה ממה שנותר מהקצפת.
לחממם שמנת להוסיף את השוקולד להמיס היטב  ולשפוך ולצפות את הרולדה הממולא קצפת
*אופן ההכנה:
להפריד את הביצים
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים תוך כדי הקצפה
 להוסיף שמן ולהמשיך להקציף
לנפות  קקאו  ולערבב  בתנועות קיפול ובזהירות
לשמן היטב נייר אפיה על תבנית התנור ,לשפוך את הבלילה לישר ולאפות זמן קצר עד שקיסם יבש .
להוציא מהתנור ולגלגל על מגבת לחה  בנתיים להכין קצפת ,
 לפתוח להרטיב את הרולדה למרוח קרם לגלגל ולמרוח ציפוי וקרם או שוקולד  להנאתכם יקירי!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה