Translate

8 בפבר׳ 2014

קרם בווריה :

קרם בווריה :
11/2 כוסות חלב (הכוס השקופה עם הידית)
14 גרם ג'לנטיו (מומס ברבע כוס מים פושרים)
תמצית וניל
4 חלבונים
4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
2 שמנת מתוקה + 4 כפיות סוכר
לקישוט שוקולד מומס +ברס
1 חב' לשונות חתול לבסיס
אופן ההכנה :
להרתיח על הגז את החלב להוסיף את הזלנטין ותמצית וניל
להמיס היטב בערבוב את הז'לנטין,לצנן ואז להוסיף את החלמונים לערבב היטב
להקציף את החלבונים עם חצי כוס סוכר
,להקציף שמנת מתוקה עם 4 כפיות סוכר לקצף קליל
לקפל בעדינות את הקרם שמנת לבלילת החלב ואז את הקצף של החלבונים בעדינות לא לשבור ,לסדר לשונות חתול התחתית אני מפזרת קצת מלמעלה שוקולד מומס מקררת מס דקות ואז שופכת את כל המסה על הבסיס מישרים ומקררים כמה שעות בהגשה להוסיף שוקולד מובחר מומס עם כפית ליקר שוקולד ולקשט ולפזר ברס (אגוזים מסוכרים) לשים לב להוראות להצלחת המתכון ותהנו לכם

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה