Translate

20 בינו׳ 2014

בראוניז שוקולד וריבת חלב


בראוניז שוקולד וריבת חלב:
150 גם חמאה
150 גרם שוקולד 60%

2 כפות קקאו משובח
3/4 כוס סוכר
3 ביצים גדולות
תמצית וניל משובחת
כוס קמח
רבע כפית מלח
1/2 כוס ריבת חלב
אופן ההכנה:
להמס את החמאה,השוקולד,והסוכר במיקרו דקה וחצי להוסיף וניל ולערבב במטרפה או במיקסר
להוסיף ביצה ולערבב ככה כל פעם אחת ,עד שנבלעות בבלילה,לערבב בקערה נפרדת את המלח , הקקאו,והקמח ולהוסיף לבלילת השוקולד לערבב קלות לא יותר מידי ,לשמן תבנית 20 /30 למזוג את הבלילה ולהניח בכפית ריבת חלב לאפות 25 דקות 175 מעלות, קיסם יצא עם פירורים לא לאפות יותר מידי , לציפוי אפשר להמס שוקולד 100 גרם וחצי שמנת מתוקה לערבב ולשפוך מעל שחיתות לשמה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה