Translate

20 בינו׳ 2014

מוס גבינה וריבת משמש עטופה בג'לי משמש:

יאמי יאמי שלי
יאמי יאמי שלי
מוס גבינה וריבת משמש עטופה בג'לי משמש:
1 גבינה נפוליון 220גרם
2 שמנת מתוקה לעוגה
1 מתוקה לקרם לקשט
1 שמנת חמוצה
500 גרם גבינה לבנה 5%
1/2 כוס סוכר
7 גרם ג'לנטין
1 אינסטנט פודינג וניל
גררת תפוז או לימון אחד
בסיס העוגה ניתן לשינוי
בסקוטים שוקולד שרוול אחד מרוסקים
2 כפות סוכר חום
כפית דבש סילאן
60 גרם חמאה מומסת
או אפשר להכין בסיס:
שתי כוסות פצפוצי אורז
חצי צנצנת חמאת בוטנים
שוקולד חלב או מריר 150 גרם
שלוש כפות סוכר חום אפשר פחות
להמיס שוקולד להוסיף חמאה בוטנים, סוכר
להוסיף פצפוצים לערבב קלות ולשטיח כבסיס כעוגה שלמה או אישיות ליישר ולהקפיא.
בסיס בסקוטים :
להמס חמאה ,להוסיף את שאר המרכבים לרפד תבנית ולהקפיא.
ציפוי הגלי והריבה:
1 גלי בטעם משמש
ריבת משמש עם פרי קונפיטורה ממליצה על ענבי ציון
לשים חצי קופסא קונפיטורה ,ולהוסיף ג'לי מוכן לפי כוס מיץ רותח מלפתו משמש ו,ג'לי חב אחת לערבב לערבב להמיס את ג'לי טוב לצנן מעט ולשפוך על המוס גבינה הקפוא להחזיר למקפיא להכין קצפת משמנת מתוקה ומעט סוכר ולקשט
הכנת המוס
להקציף 2 שמנת מתוקה עם חצי כוס סוכר לקצף עדין
לסנן את הגבינות כ10 דקות להגר נוזלים
להניח בקערה את הגבינות גרר התפוז או לימון,את האינסטנט וניל, 1 שמנת חמוצה לערבב היטב ללא גושים ,להיס את הג'לנטין ברבע כוס מים לצנן ולהוסיף לגבינות
לקפל פנימה את הקצף השמנת שהקצפנו בעדינות ,למלא באישיות ,או בעוגה תבנית 28 אפשר למלא אנגלש 4 מלאות +אישיות להכניס למקפיא ולהכין את הג'לי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה