ללא חמין רק לי הריח עושה כאב ראש!
טוב ככה קבלתי את המתכון בזמנו וכך תקבלו ממני אמא שלי אחראית על המתכון הזה
בסיר רחב לטגן שלוש שיני שום (או בצל מה שתעדיפו )
להוסיף כרעים ושוקיים נקיים משומן(אני מעבירה סכין על העור )
לטיגון קצר שינוי צבע העוף מוסיפים תבליני: כפית מרק עוף,רבע כפית כורכום,מלח בזהירות כי מרק העוף מלוח,פלפל אני אוהבת לבן ,כף גדושה פפריקה אדומה מהולה במעט שמן ,ארבע עגבניות שרי (זה התוספת שלי )פלפל חריף ,כוס וחצי מים לבשל 10 דקות להוסיף את השעויעת לבשל עד שהנוזלים מתאדים על אש נמוכה,להוריד מכסה בעשר דקות אחרונות לקבלת צבע מעלףףףףףףףףףףףףף
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה