Translate

15 בדצמ׳ 2013

מרק חרירה מעלף



מרק חרירה זה אומר משי כשמו כן הוא:
כוס עדשים חומות
כוס חומוס שהושרה במים לילה ונקי מקליפה
לבשרי:עצמות בקר כחצי ק"ג
300 גרם בשר קשתית חתוך לקוביות
שמן לטיגון
שתי שיני שום כתושים
צרור כוסברה קצוץ דק
כף כמון,קורט מלח,פלפל שחור גרוס,(או לבן )
1/2 כפית כורכום
כף מרק עוף לחוטאים כמוני
כף וחצי קמח
מיץ מלימון גדול
אופן ההכנה:
מבשלים את העדשים חצי שעה בערך ושומרים את המים
כמן כן עושים עם החומוס
מחממים סיר עם שמן ומשחימים את העצמות והבשר מוצאים מהסיר לצלחת, מוסיפים לסיר שום וכוסברה ו והסלרי תבלינים מטגנים מעט ומוסיפים את הבשר בחזרה לסיר,מוספים את החומוס והעדשים עם מי הבישול של החומוס והעדשים אם חסר מים מיסיפים חמים מבשלים על להבה בנונית שעה פלוס שוב מוציאים את הבשר ,מערבבים את הקמח עם מים לבלילה חלקה וסמיכה מוסיפים למרק למערבבים לעוד רבע שעה כשמסמיך מוסיפים לימון ומגישים עם מנת בשר מעל יאמי חבלזזזז

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה