עוגת סולת יש לה שם סליחה על המילה כוס אוחתק ולמה כי כמעט הכל כוס אז ככה:
מצרכים :
5 ביצים גדולות
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 א. אפיה
1 כוס מיץ (שמתי היום פירות טרופי )מה שבא לכם
1/2 כוס אגוזים גרוסים גס
רבע כוס צימוקים
חצי כוס שמן
סירופ: כוס ורבע סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון
מי ורדים טיפה
לבשל על הגז לסירופ סמיך בסיום להוסיף את המיי ורדים
אופן הביצוע:
להפריד ביצים להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף עדין
בקערה נפרדת להניח חלמונים א. אפיה ומיץ לימון להקציף במזלג לקרם בהיר ותפוח
ולהוסיף אותו לקערת הקצף של החלבונים בזרם דק , ואז להוסיף שמן בזרם דק לתת למיקסר לעבד עוד מס דקות ואז להוסיף את המיץ בפעמיים , להפסיק את פעולת המיקסר ולקפל פנימה את המרכיבים הבאים : את הסולת , הקוקוס , והקמח בזהירות לערבב את האגוזים והצימוקים עם כפית קמח ולהוסיף לבלילה התפוחה לעביר לתבנית אפיה ולאפות 180 מעלות לגון זהב או קיסם יבש , להוציא את העוגה לשפוך סירופ ולהנות
נשאר כמות ל2 אישיות גם להם נמצא פתרון לעיטור העוגה
מצרכים :
5 ביצים גדולות
1 כוס סולת
1 כוס קמח
1 כוס קוקוס
1 כוס סוכר
1 א. אפיה
1 כוס מיץ (שמתי היום פירות טרופי )מה שבא לכם
1/2 כוס אגוזים גרוסים גס
רבע כוס צימוקים
חצי כוס שמן
סירופ: כוס ורבע סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון
מי ורדים טיפה
לבשל על הגז לסירופ סמיך בסיום להוסיף את המיי ורדים
אופן הביצוע:
להפריד ביצים להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף עדין
בקערה נפרדת להניח חלמונים א. אפיה ומיץ לימון להקציף במזלג לקרם בהיר ותפוח
ולהוסיף אותו לקערת הקצף של החלבונים בזרם דק , ואז להוסיף שמן בזרם דק לתת למיקסר לעבד עוד מס דקות ואז להוסיף את המיץ בפעמיים , להפסיק את פעולת המיקסר ולקפל פנימה את המרכיבים הבאים : את הסולת , הקוקוס , והקמח בזהירות לערבב את האגוזים והצימוקים עם כפית קמח ולהוסיף לבלילה התפוחה לעביר לתבנית אפיה ולאפות 180 מעלות לגון זהב או קיסם יבש , להוציא את העוגה לשפוך סירופ ולהנות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה