שרוול בסקוטים
1 שמנת מתוקה
3 כפות אנסטנט וניל
1 גבינה סקי 250 גרם
3 כפות ליקר שוקולד
כוס חלב( 1/2 לקרם 1/2 לטבול)
אז ככה
שמים את 1/2 כוס החלב בקערה ומוסיפים את הליקר
טובלים את הבסקוטים ומוציאים לתבנית ארוכה
שתי שכבות
לקערת המיקסר מקציפים שמנת עם איסטנט חצי כוס חלב לקרם יציב
מוסיפים את הגבינה ללא נוזלים וממשכים להקציף במהירות נמוכה
לקבלת קרם יציב,
מורחים חצי מתערובת על הבסקוטים
מרפדים שוב בסקוטים מקשטים החלק הנותר מזיפים מייפל או שוקולד למעלה ושומרים במקפיא מוצאים שעה לפני ההגשה
1 שמנת מתוקה
3 כפות אנסטנט וניל
1 גבינה סקי 250 גרם
3 כפות ליקר שוקולד
כוס חלב( 1/2 לקרם 1/2 לטבול)
אז ככה
שמים את 1/2 כוס החלב בקערה ומוסיפים את הליקר
טובלים את הבסקוטים ומוציאים לתבנית ארוכה
שתי שכבות
לקערת המיקסר מקציפים שמנת עם איסטנט חצי כוס חלב לקרם יציב
מוסיפים את הגבינה ללא נוזלים וממשכים להקציף במהירות נמוכה
לקבלת קרם יציב,
מורחים חצי מתערובת על הבסקוטים
מרפדים שוב בסקוטים מקשטים החלק הנותר מזיפים מייפל או שוקולד למעלה ושומרים במקפיא מוצאים שעה לפני ההגשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה