Translate

2 בפבר׳ 2012

  • בצק שקם  במילוי 

  • לבצק: 
1 גביע שמנת חמוצה 
1 חב' קטנה קמח תופח 
1 חב' מרגרינה מחמאה
1/4 כוס סוכר 
קמצוץ מלח 
1 סוכר וניל
להכניס למיקסר עם וו גיטרה ללוש לבצק אחיד  להכניס למקרר לשעה  לחלק לשלוש כדורים לדדד כל אחד למלא במילוי הרצוי 
לגלגל לרולדה להכניס 10 דק למקפיא להוציא לחוך לפרוסות בגודל הרצוי  לאפות 170 מעלות עד שמזהיב
מילוי חלבה ושוקולד  ממרחים פשוט למרוח  ופזר אגוזים גרוסים לגלנל ולפרוס ולאפות
מילוי ממרח תמרים ושוקולד לערבב יחד להוסיף יין מתוק שתי כפות  ולמרוח  המילוי ניתן לשינוי  לטעמכם 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה