- לבצק:
1 גביע שמנת חמוצה
1 חב' מרגרינה מחמאה
1 סוכר וניל
להכניס למיקסר עם וו גיטרה ללוש לבצק אחיד להכניס למקרר לשעה לחלק לשלוש כדורים לדדד כל אחד למלא במילוי הרצוי
לגלגל לרולדה להכניס 10 דק למקפיא להוציא לחוך לפרוסות בגודל הרצוי לאפות 170 מעלות עד שמזהיב
מילוי חלבה ושוקולד ממרחים פשוט למרוח ופזר אגוזים גרוסים לגלנל ולפרוס ולאפות
מילוי ממרח תמרים ושוקולד לערבב יחד להוסיף יין מתוק שתי כפות ולמרוח המילוי ניתן לשינוי לטעמכם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה