Translate

1 בפבר׳ 2012



עוגת יום הולדת לארזו 
את העוגה הזו החלטתי שאני מכינה לקראת יום הולדת של ארז אבל זו רק אחת ממן כי הכנתי עוד כמה אבל קבלה שינו במתכון  בא לי ריפוד רולדה עסיסית ללא קרם ככה עם ריבה איכותית אז כמו שאמרנו הריפוד של הבסיס והדפנות זה רולדה והמילוי  עוגת גבינה קרה כדי להכין כי זה טעים ברמות כל ביס  דורש ביס נוסף
המצרכים:
לרולדה 4 ביצים
3/4 כוס סוכר
3/4כוס קמח
כף שמן קנולה
1 א.אפיה
1סוכר וניל
אופן ההכנה
להפריד ביצים להקציף את החלבונים עם הסוכר
לקצף בהיר ויציב
להוסיף את החלמונים ואת אפיה וסוכר וניל ואז להוסיף את הקמח המנופה בתנועת קיפול בעדינות
לרפד תבנית אפיה בניר פרגמנת ולשמן הייטב  
  לאפות בחום 160 מעלות לצבע זהוב  להוציא מהתבנית על מגבת לחה
להודיד את נייר האפיה ולגלגל את המגבת לרולדה  לפתוח ואז למרוח ריבה לגלגל לשים במקרר מס דקות לקרור בכדי שיהיה אפשר לחתוך ולקבל פרוסות יפות לרפד תבנית עגוה מס 26 בסיס ודפנות
להניח בצד עד להכנת העוגת גבינה
המצרכים לעוגת הגבינה:
500 גרם גבינה לבנה 5 %
250 גרם מסקרפונה גבינה  מעולה
3/4 כוס סוכר
סוכר וניל
שקית אינסטנט וניל  
1 יוגורט בטעם פירות יער 
1 שקית זלנטין
2 שמנת מתוקה 
אופן  ההכנה:
מערבבים את כל החומרים מלבד  הזלנטין והשמנת המתוקה
את הזלנטין ממיסם ברבע כוס מים קרים ואז מחממים במיקו  10 שניות  מוסיפים לגבינות ואז מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה מקפלים לתערובת הגביה  מורחים וממלאים  אל התבנית המאופדת ברולדה הפרוסה לפרוסות שוות
 מנערים בעדינות כך שהמילוי יגיע  לכיסוי מלא מישרים את פני העוגה ומקפיאם שעתיים מוציאים ומקשטים בשמנת מתוקה  נוספת מוקצפת כמובן פני העוגה אתם יכולים לשחק כל פעם לפי טעמכם או דמיונכם  בתאבון ומזל טוב















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה