Translate

11 ביוני 2011

קיש פטריות שלמות בצל וחצילים חלבי

לבצק:
2 כוסות קמח
1 כפית מלח שטוחה
150 גרם חמאה או מחמאה חתוכה לקוביות קטנות
1ביצה
למילוי:
2 כפות שמן זית משובח
1 בצל יבש קצוץ
1 בצל ירוק חתוך לעיגולים דקים
קופסה פטריות שלמות (או טריות)
1 קופסה 250 גרם גבינה נפוליון
100 גרם גבינת קשקבל
חציל בנוני פרוס ומטוגן קלות
3 ביצים
מלח פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה הבצק
1 להניח במעבד מזון קמח,מלח ,מרגרינה והביצה מעבדים אפשר להוסיף כך או שניים מים קרים לא לעבד את הבצק יתר על המידה צרים מהבצק כדור שטוח עוטפים ושולחים למקרר לפחות שעה.
2מחממים במחבט שמן זית ומקפיצים בצלים ,אז את הפטריות השלמות ממליחם מעט ומנחים בקערה לצינון קל . מוסיפם את יתר המרכיבם מערבבים בעדינות למיזוג כל המרכיבים מלבד החצילים המטוגנים
3עורכים את הבצק על תבנית בעלת שוליים מעוטרות חותכים ומסירים שוליים מיותרים.דוקרים את פני הבצק ,אופים 5 דק מוצאים מהתנור יוצקים בזהירות את המילוי על הבצק מישרים מניחים את החצילים המטוגנים מפזרים גבינה מעל החצילים ואופים עד שהשולים משחימים 170 מעלות 40-50 דקות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה