Translate

25 בדצמ׳ 2010

עוגת תפוחים קלילה




המצרכים : 5 ביצים
1 כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח מנופה
כוס מיץ תפוזים
1 א אפיה
1 סוכר וניל
1/2 כוס שמן
מיץ מחצי לימון
מילוי התפוחים:
4 תפוחי עץ חמצמצים 1/2 כוס סוכר
קרוט קינמון לטעמכם הכמות.
כפית חמאה לבשל על הגז ביחד את כל חומרי המילוי למען
קונפיטורה אבל הפרי נשאר שלם.
אופן ההכנה:
להקציף את החלמונים עם הסוכר, בקערה אחרת להניח חלבונים א אפיה ומיץ לימון להקציף , עם מזלג לקצפת אוורירית
להוסיף לקצף החלמונים להמשיך את פעולת המיקסר עוד מס דקות ואז להוסיף את השמן בשובל ובזהירות ,להוסיף חצי מיץ התפוזים לעצור ולעביר לתנועת קיפול הקמח לסרוגין פעם מיץ ופעם קמח ,לשמן שלוש תבניות אינגלש קייק למזוג את הבלילה ואז מלמעלה להניח בעדינות את הקונפיטורה תפוחים לאפות 170 מעלות קיסם יבש זה הסימן שזה מוכן טוב אני מבטיחה לכם שבעודה חמה לא ישאר לאורחים.(אפשר להכין באישיות)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה