כיצד צץ הרעיון?
אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
Translate
19 בדצמ׳ 2010
ספנז של השנה
1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים 1 ביצה 1 כפית מלח 1 כף סוכר 1 כף קוניאק 4 כוסות מים תפוז מגרר שמן לטיגון עמוק אופן ההכנה
**
**טובלים את הידיים במים, לוקחים גוש בצק ועושים בו חור עם האגודל, יוצרים מעין כעך ומכניסים לשמן החם. מזהיבים משני הצדדים וסופגים בנייר סופג את עודף השמן. **.מפזרים סוכר או דבש לפי הטעם.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה