עוגת פרג ממש איכותית ואין מי שלא מפרגן:
כיצד צץ הרעיון? אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה אסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטעם מבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים עוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם אדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שהינו היצירות הסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
▼
25 באפר׳ 2013
פרג ושוקולד
פרג שלי
על האש
1 חמאה או מחמאה
1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים
כוס חד פעמי סוכר
כוס פרג טחון טרי
לחמם עד המסת החמאה להוסיף
על האש
1 חמאה או מחמאה
1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים
כוס חד פעמי סוכר
כוס פרג טחון טרי
לחמם עד המסת החמאה להוסיף
5 חלמונים לערבב היטב
בקערה נפרדת להקציף 5 חלבונים
בקערה נפרדת להקציף 5 חלבונים
עם 1/2 כוס סוכר
הקצפה עדינה לא קשה מידי מה שנקרא ענן
נחזור קערת חלמונים נוסיף גרידת לימון ומיץ מחצי לימון
תמצית וניל משובחת
כוס קמח אסם תופח לערבב היטב
לערבב את קצף החלבונים בתנועות קיפול לתוך הבלילה לשמן תבנית אפיה לאפות 170 מעלות קיסם לח להוציא להניח מגבת מטבח 10 דקות לשחרר תבנית להכין
הקצפה עדינה לא קשה מידי מה שנקרא ענן
נחזור קערת חלמונים נוסיף גרידת לימון ומיץ מחצי לימון
תמצית וניל משובחת
כוס קמח אסם תופח לערבב היטב
לערבב את קצף החלבונים בתנועות קיפול לתוך הבלילה לשמן תבנית אפיה לאפות 170 מעלות קיסם לח להוציא להניח מגבת מטבח 10 דקות לשחרר תבנית להכין
ציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב או מיץ תפוזים
כפית חמאה, להמיס שוקולד עם מיץ לערבב לקשט את הכלה
אוו גנאש שוקולד 150 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה לחמם את השמנת עם השוקולד כאשר שוקולד נמס לערבב היטיב לשפוך על העוגה
3 כפות חלב או מיץ תפוזים
כפית חמאה, להמיס שוקולד עם מיץ לערבב לקשט את הכלה
אוו גנאש שוקולד 150 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה לחמם את השמנת עם השוקולד כאשר שוקולד נמס לערבב היטיב לשפוך על העוגה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה