Translate

20 ביוני 2010

עוגת פרג הבת החורגת של השוקולד


עוגת פרג ממש איכותית ואין מי שלא מפרגן:

25 באפר׳ 2013

פרג ושוקולד


פרג שלי
על האש
1 חמאה או מחמאה
1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים
כוס חד פעמי סוכר
כוס פרג טחון טרי
לחמם עד המסת החמאה להוסיף
 5 חלמונים לערבב היטב
בקערה נפרדת להקציף 5 חלבונים
 עם 1/2 כוס סוכר
הקצפה עדינה לא קשה מידי מה שנקרא ענן
נחזור קערת חלמונים נוסיף גרידת לימון ומיץ מחצי לימון
תמצית וניל משובחת
כוס קמח אסם תופח לערבב היטב
לערבב את קצף החלבונים בתנועות קיפול לתוך הבלילה לשמן תבנית אפיה לאפות 170 מעלות קיסם לח להוציא להניח מגבת מטבח 10 דקות לשחרר תבנית להכין
 ציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב או מיץ תפוזים
כפית חמאה, להמיס שוקולד עם מיץ לערבב  לקשט את הכלה

אוו גנאש שוקולד 150 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה לחמם את השמנת עם השוקולד כאשר שוקולד נמס לערבב היטיב לשפוך על העוגה
ניתן להכין בשני תבניות אינגליש קרטון

 

אין תגובות:

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה