Translate

29 במאי 2010

מוסקה חצילים מעדן ממש..


המצרכים למוסקה:
חציל ארוך וכהה חתיכי לפרוס חציל פרוסות בעובי אצבע 
להשרות במי מלח למספר דקות.(מעט מלח )
המילוי:
1/2 קג בשר טחון (אפשר חצי עוף טחון)
1 בצל מגורד גס .
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
רבע כוס פירורי לחם.
1/2 כפית פלפל לבן.
פפריקה יחד עם שמן( כפית) 5 כפות שמן
קורט מלח. אני מוסיפה תבלין על האש או תבלין קציצות( מעט רבע כפית ואפילו פחות)
כף צנוברים

ציפוי:
פירורי לחם/ קמח
🥚 ביצה 
חצי כפית שום כתוש
קורט מלח( שימו לב לא להגזים) 
רוטב:
שלוש כפות רסק עגבניות
2 עגבניות טריים מגורים גס
כפית קטשופ
שום כתוש לפי טעמך
מלח, פלפל ,אני מוסיפה פפריקה חריפה מתוקה ביחד עם שמן וזה משלים את הצבע היפה
לקישוט: פטרוזיליה
אופן ההכנה:
להוציא את חצילים מהמים מלוחים קלות להניח על מגבת לא לשטוף חצילים אוהבים מלח .
מילוי :
לערבב הכל יחד למלא את חצילים ואז מניחה עוד פרוסה מניחה שוב על המגבת, 
הכנת הציפוי:
לערבב את הביצים עם השום ומלח 
בצלחת נפרדת את פירורים
לטבול את חציל ממולא פירורים ואז בביצה לטגן לצבע זהוב להניח על נייר סופג, או על מסננת 
הכנת הרוטב: 
לטגן קלות את השום להוסיף עגבניות טריות  חצי קופסא רוטב עגבניות , תבלינים כך הטעמים נפתחים מוסיפים כוס מים
לבשל  מכוסה לרוטב סמיך, לשפוך על חצילים שערוכים בתבנית אפיה להכניס לתנור בחום180 מעלות  לחצי שעה  להוריד את הכיסוי לעוד רבע שעה לצבע משי לפזר פטרוזיליה או כל עשבי תיבול לפי טעמכם האישי תהנו


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה