דפים

25 באפר׳ 2013

פרג ושוקולד


פרג שלי
על האש
1 חמאה או מחמאה
1/4 כוס חלב או מיץ תפוזים
כוס חד פעמי סוכר
כוס פרג טחון וטרי
לחממם עד המסת החמאה להוסיף 5 חלמונים לערבב היטב
בקערה נפרדת להקציף 5 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר
להקצפה עדינה לא קשה מידי מה שנקרא ענן
נחזור לקערת החלמונים ונוסיף קליפת לימון ומיץ מחצי לימון
תמצית וניל משובחת
וכוס קמח אוסם תופח לערבב הייטב
לערבב את קצף החלבונים בתנועות קיפול לתוך הבלילה לשמן תבנית אפיה לאפות 170 מעלות קיסם לח להוציא ולהניח מגבת מטבח 10 דקות לשחרר מהתבנית ולהכין ציפוי: 100 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב או מיץ תפוזים
כפית חמאה
לחממם להמסה לערבב ולקשט את הכלה

אוו גאנש שוקולד 150 גרם שןקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה לחממם את השמנת עם השוקולד כשהשוקולד נמס לערבב היטיב ולשפוך על העוגה 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה