Translate

23 באפר׳ 2010

שמרים חלבה ושוקולד


עוגת השמרים שלי:2 ביצים
1 קג" קמח
3 כפות שמרים יבשים
1 כוס סוכר
1/2 2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
100 גרם מרגרינה מחמאה.
קליפת תפוז מגורד.
למלית: ממרח שוקולד
וממרח חלבה
אופן ההכנה: את האמת אני שמה את הקמח הסוכר השמרים והמלח מערבבת ואז את שאר החומרים לשה בידיים לבצק נעים מכניסה לשקית נילון משאירה אותה חופשיה לתת לבצק את המקום לתפיחה ולהכניס למקרר.כל הלילה
לחלק ל8 כדורים לפתוח כל כדור כל שניים מהווים רולדה אחת.מגלגלים ומחברים בצורת צמה .משמנים תבנית אניגליש ומנחים לתפיחה שניה של חצי שעה בערך תלוי מה הטמפרטורה בחדר (קיץ ,חורף זה משתנה)
לחמם תנור ל190מעלות .למרוח ביצה ולאפות עד להזהבה. להכין סירופ 5 כפות סוכר ורבע כוס מים לחמם ולמרוח את העוגות בעודן חמות אפשר לפזר סוכריות שוקולד.

תגובה 1: