Translate

24 באפר׳ 2010

קינוח חלבי או פרווה וכמובן מרנג

מצרכים:
4 חלבונים
כוס סוכר
כמה טיפות מיץ לימון טבעי
מילוי :קונפיטורה לפי טעמכם
לקישוט: שמנת מתוקה או שמנת צמחית
חצי כפית ליקר
2 כפות סוכר

אופן ההכנה :
אפשר להקציף את הביצים ולהוסיף סוכר ולבסוף למיץ לימון.
ואפשר ורצוי להניח את הסוכר והביצים בקערה מעל סיר מים רותחים על הגז כאשר הסוכר נמס להעביר למיקסר
להקציף לקצף קשה ולהוסיף את מיץ הלימון.לאפות בתנור 90 מעלות למשך שעתיים. להשאיר בתנור כל הלילה לייבוש( תנור כבוי)
למלא בקונפיטורה לקשט בשמנת מתוקה או צמחית.
את השמנת להקציף עם הסוכר וליקר איזה שתרצו או מה שיש בבית זה מנטרל את טעם הלווי של השמנת הצמחית.
הערה :אני מכינה גם נשיקות קטנטנות לקישוט באותה ההזדמנות .

בהצלחה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה