Translate

29 במאי 2010

עוגת מיץ תפוזים


המצרכים:
6 בצים
כוס וחצי סוכר
רבע כוס שמן
2/12 כוסות קמח מנופה
כוס מיץ תפוזים
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
שוקולד ציפס רבע כוס
1/2 לימון סחוט וקליפה (מיץ וקליפה)
אופן ההכנה :
מפרידים ביצים מקציפים את החלבון עם הסוכר וסוכר וניל
בחלמונים מוסיפים אפיה ומיץ לימון ומקציפים במזלג
מערבבים את שתי ההקצפות במיקסר עד שהביצים נבלעות
מוסיפים את השמן בזהירות תוך כדי פעולת המיקסר מוסיפים את מיץ התפוזים מפסיקים את פעולת המיקסר מוסיפים קמח בתנועה קיפולית עד שהכל נבלע מנערים את שוקולד ציפס בקמח ומוסיפים לבלילה מחלקים לשלוש תבניות אנגלש משומנות ואופים עד שיוצא קיסם יבש. להמיס שוקוללד ולקשט

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה