- אחד ורבע כוסות קמח
- 1 כפית אפיה
100 גרם מחמאה
2 כפות סוכר
קליפת של חצי לימון
2 חלמונים
כף מים קרים
להכין בצק פריך לרדד על תבנית משומנת לאפות את הבצק לזהוב בהיר.
ולהוציא להוסיף קונפיטורה תפוחים או כל מה שיש בבית
פשוט לנקות למשל תפוחים לחתוך לשמיניות להניח בסיר עם חצי כוס סוכר קינמון לפי הטעם ו בערך 50 גרם אפשר פחות. מחמאה כל הזמן לנער שלא ידבק לתחתית עד שניראה שקוף ודביק מעט
לשפוך על העוגה
להקציף 4 חלבונים וחצי כוס סוכר ותמצית וניל לקצף חזק
לקשט את העוגה להכניס לתנור בחום 100 מעלות עד שיתקשה המרנג ולא תפסיקו לטעום...
100 גרם מחמאה
2 כפות סוכר
קליפת של חצי לימון
2 חלמונים
כף מים קרים
להכין בצק פריך לרדד על תבנית משומנת לאפות את הבצק לזהוב בהיר.
ולהוציא להוסיף קונפיטורה תפוחים או כל מה שיש בבית
פשוט לנקות למשל תפוחים לחתוך לשמיניות להניח בסיר עם חצי כוס סוכר קינמון לפי הטעם ו בערך 50 גרם אפשר פחות. מחמאה כל הזמן לנער שלא ידבק לתחתית עד שניראה שקוף ודביק מעט
לשפוך על העוגה
להקציף 4 חלבונים וחצי כוס סוכר ותמצית וניל לקצף חזק
לקשט את העוגה להכניס לתנור בחום 100 מעלות עד שיתקשה המרנג ולא תפסיקו לטעום...
בבקשה אחד ורבע כוסות קמח
השבמחק1 כפית אפיה 100 גרם מחמאה
2 כפות סוכר קליפת של חצי לימון
2 חלמונים כף מים קרים
להכין בצק פריך לרדד על תבנית משומנת לאפות את הבצק לזהוב בהיר. ולהוציא להוסיף קונפיטורה תפוחים או כל מה שיש בבית פשוט לנקות למשל תפוחים לחתוך לשמיניות להניח בסיר עם חצי כוס סוכר קינמון לפי הטעם ו בערך 50 גרם אפשר פחות. מחמאה כל הזמן לנער שלא ידבק לתחתית עד שניראה שקוף ודביק מעט לשפוך על העוגה להקציף 4 חלבונים וחצי כוס סוכר ותמצית וניל לקצף חזק לקשט את העוגה להכניס לתנור בחום 100 מעלות עד שיתקשה .