מצרכים:
חצי ק"ג קמח תופח
200 גרם חמאה או מזולה בטעם חמאה טפ החדר (קוביות)
1/2שמנת צמחית או מתוקה חלבית
קורט מלח
2 סוכר וניל
ההכנה:
במעבד מזון להניח ס וניל, קמח, מלח לערבב מעט
להוסיף חמאה רכה (חתוכה לקוביות) לעבד לפירורים גסים, להוסיף את השמנת לעבד רק עד לקבלת בצק אחיד, להכניס עטוף למקרר לשעה
לחלק ל4 חלקים לרדד דק למרוח מילית לגלגל יפה
לאפות בחום180/170 מעלות לצבע זהוב בהיר לאחר הקירור לפדר באבקת סוכר
אופציות מילוי
ממרח תמרים
ממרח תמרים יחד עם שוקולד
ממרח חלבה
ממרח פרג
ממרח לוטוס
ממרח חלב
ממרח פסק זמן
ועוד ועוד תהנו מלא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה