5 ביצים
כוס סוכר דמררה
3/4 כוס שמן
1/2 כוס קקאו
כוס קמח תופח
1/2 כוס שוקולית
1/2שמנת פרווה או מתוקה
ציפוי: 2 שוקולד מריר
1/2 שמנת פרווה השף הלבן או מתוקה
אופן ההכנה:
להקציף ביצים שלמות להוסיף כוס סוכר לקצף בהיר
להוסיף שמן בזרזיף
להוסיף שמנת מתוקה
לעצור את פעולת המיקרו
להוסיף בקיפול את הקמח הקקאו והשוקולית
לאפות על 170 מעלות
ציפוי להמיס את השמנת עם השוקולד
בחלבי אפשר להוסיף כפית ממרח פסק זמן
להמיס למרוח מעל המאפינס לפזר סוכריות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה