Translate

12 בינו׳ 2022

מאפינס שוקולד מענגות

 5 ביצים

כוס סוכר דמררה

3/4 כוס שמן

1/2 כוס קקאו

כוס קמח תופח

1/2 כוס שוקולית

1/2שמנת פרווה או מתוקה

ציפוי: 2 שוקולד מריר

1/2 שמנת פרווה השף הלבן או מתוקה

אופן ההכנה: 

להקציף ביצים שלמות  להוסיף כוס סוכר לקצף בהיר

להוסיף שמן בזרזיף

להוסיף שמנת מתוקה 

לעצור את פעולת המיקרו

להוסיף בקיפול את הקמח הקקאו והשוקולית

לאפות  על 170 מעלות 

ציפוי להמיס את השמנת עם השוקולד

בחלבי אפשר להוסיף כפית ממרח פסק זמן

להמיס למרוח מעל המאפינס  לפזר סוכריות









אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה