קציצות הודו (או עוף )מה שתבחרו עם אפונה וגזר ותפוחי אדמה ננסי
לקציצות:
500 טחון
1 בצל קצוץ דק
שתי שיני שום
1/2 כוס פטרוזליה רק העלים קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
שתי פרוסות לחם שהשרתם במים וסחטתם
ביצה גדולה
1/2 כפית תבלין גריל עוף, או תבלין קציצות
מרק עוף רבע כפית
כורכום
מלח,פלפל לבן
רבע כפית א, אפיה (לא חובה )
מצרכים לבסיס:
1 בצל פרוסות דקות
גמבה רצועות עבות
פלפל חריף ירוק לפי טעמכם,מלח ,פלפל,מרק עוף,כורכום,כפית פפריקה אדומה מהולה ברבע כוס שמן קנולה ,מים עד לכיסוי הירקות
שתים וחצי כוסות אפונה וגזר לא קופסא אלה מהקפואים
אופן הכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ולהניח במקרר רבע שעה בנתיים לטגן את הבצל להוסיף גמבה,,להוסיף תבלינים ,מים לתת רתיחה ולכדרר קציצות ולהוסיף לסיר לכסות לבשל שלוש רבע שעה ,להוציא מכסה הסיר לאידו מוחלט של הנוזלים ולקבלת צבע יפה להמשיך לבשל על אש נמוכה ודייי
לקציצות:
500 טחון
1 בצל קצוץ דק
שתי שיני שום
1/2 כוס פטרוזליה רק העלים קצוצה דק
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
שתי פרוסות לחם שהשרתם במים וסחטתם
ביצה גדולה
1/2 כפית תבלין גריל עוף, או תבלין קציצות
מרק עוף רבע כפית
כורכום
מלח,פלפל לבן
רבע כפית א, אפיה (לא חובה )
מצרכים לבסיס:
1 בצל פרוסות דקות
גמבה רצועות עבות
פלפל חריף ירוק לפי טעמכם,מלח ,פלפל,מרק עוף,כורכום,כפית פפריקה אדומה מהולה ברבע כוס שמן קנולה ,מים עד לכיסוי הירקות
שתים וחצי כוסות אפונה וגזר לא קופסא אלה מהקפואים
אופן הכנת הקציצות לערבב את כל המרכיבים ולהניח במקרר רבע שעה בנתיים לטגן את הבצל להוסיף גמבה,,להוסיף תבלינים ,מים לתת רתיחה ולכדרר קציצות ולהוסיף לסיר לכסות לבשל שלוש רבע שעה ,להוציא מכסה הסיר לאידו מוחלט של הנוזלים ולקבלת צבע יפה להמשיך לבשל על אש נמוכה ודייי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה