Translate

27 באוג׳ 2014

גזר לא רק בסלט מוצלח יותר בעוגה


גזר לא רק בסלט מוצלח יותר בעוגה
עוגת גזר ואגוזים
2 כוסות קמח
2 .אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתיה
3/4 כוס שמן1/2 כפית מלח
2 כפיות קינמון
1/2 כוס מיץ תפוזים
כוס וחצי סוכר חום דמררה
5 חלמונים גדולים
3 גזרים מגוררים דק
100 גרם אגוזים גרוסים
100 גרם צימוקים אני מעדיפה חמוציות מיובשות
5 חלבונים
1/2 כוס סוכר
להכנה
תנור על 180 מעלות
לנפות קמח,אפיה,סודה,קינמון,מלח לקערה להניח בצד
בקערה אחרת מערבבים שמן,סוכר חום,מיץ,וחלמונים
מוסיפים את תערובת הקמח לנוזלים ומוסיפים אגוזים וצימוקים .
בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף קליל ומקפלים בשלוש פעמים לבלילה יוצקים לתבנית משומנת ואופים בערך 45 דקות מוציאים מהתבנית כאשר העוגה מתקררת מעט אפשר לקשט בשוקולד לבן או כל מה שאתם אוהבים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה