Translate

29 במאי 2014

קיש בטטה טעים במיוחד



קיש בטטה טעים במיוחד
בצק:
200 גרם חמאה
2כוסות קמח(חד פעמי קרה)
כפית מלח
1 ביצה
שתי כפות חלב
להכין בצק לרדד בתבנית ולהקפיא עד להכנת המילוי
מלית:
2 בטטות פרוסות לפרוסות אפויית מעט בתנור לריכך קל
חצי שמנת חמוצה
100 גרם גבינת שמנת
2 ביצים
מלח ,פלפל ,אגוז מוסקט
כף קמח תופח
גבינת קשה מגוררת (פרמזן או צהובה
אופציה לתוספת:
2 בצלים פרוסים דק פטריות פרוסים,שן שום כתושה להקפיץ לקבלת צבע זהוב ברבע כפית חמאה במחבת ולסנן נוזל מהטיגון)
לערבב את השמנת החמוצה,הגביה,הקמח התבלינים,הביצים
לפזר את הבצל והפטריות על הבצק
לשפוך את הבלילה מעל לסדר את הבטטה מסביב ולפזר גבינה מגררת לאפות בחום 180 מעלות ולהנות
ל

2 תגובות: