כיצד צץ הרעיון?
אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
Translate
29 במאי 2014
בצק שקם ממולא חלבת שוקולד
1 שמנת חמוצה ,1 מזולה זהב 1 קמח אוסם תופח קטן,250 גרם
תאמינו לי 10 דקות מקפיא . והמילוי חלבת שוקולד במשקל לגרר מעל לגלגל וחתוך כמעט עד בסוף, ולאפות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה