המצרכים
50 גרם חמאה רכה מאוד או מומסת (אפשר להחליף בכמות זהה של שמן)
1/4 כוס (40 מ"ל) שמן
1 כוס (200 גרם) סוכר
1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח
1 גביע JOY בטעם וניל
2ביצים
מעל העוגה:
1/2 כפית קינמון טחון/נס קפה לפי טעמכם ופירורים שוקולד לבן
מייפל
* שמים בקערה את החמאה והשמן, מוסיפים את הסוכר והקמח ומערבבים הכל יחד, רק עד שמתקבל בצק פירורי.
*מעבירים שלושת-רבעי כוס (150 גרם) מהפירורים לקערה נפרדת.
*מוסיפים לקערת הבצק את JOY ואת הביצים, ומערבבים יחד רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
*מוסיפים לקערת הפירורים את הקינמון הטחון,/הנס קפה ופירורים שוקולד לבן ומערבבים, תוך שממוללים קצת את הפירורים בידיים.
*יוצקים את עיסת העוגה לתבנית המשומנת, ומפזרים מלמעלה את הפירורים. אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה היטב ומתייצבת היטב. מוציאים מפזרים מייפל בנדיבות ומצננים קצת. אם לא אוכלים מיד, שומרים את העוגה, עטופה היטב,
50 גרם חמאה רכה מאוד או מומסת (אפשר להחליף בכמות זהה של שמן)
1/4 כוס (40 מ"ל) שמן
1 כוס (200 גרם) סוכר
1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח
1 גביע JOY בטעם וניל
2ביצים
מעל העוגה:
1/2 כפית קינמון טחון/נס קפה לפי טעמכם ופירורים שוקולד לבן
מייפל
ההכנה
*מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים את התבנית.* שמים בקערה את החמאה והשמן, מוסיפים את הסוכר והקמח ומערבבים הכל יחד, רק עד שמתקבל בצק פירורי.
*מעבירים שלושת-רבעי כוס (150 גרם) מהפירורים לקערה נפרדת.
*מוסיפים לקערת הבצק את JOY ואת הביצים, ומערבבים יחד רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
*מוסיפים לקערת הפירורים את הקינמון הטחון,/הנס קפה ופירורים שוקולד לבן ומערבבים, תוך שממוללים קצת את הפירורים בידיים.
*יוצקים את עיסת העוגה לתבנית המשומנת, ומפזרים מלמעלה את הפירורים. אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה היטב ומתייצבת היטב. מוציאים מפזרים מייפל בנדיבות ומצננים קצת. אם לא אוכלים מיד, שומרים את העוגה, עטופה היטב,
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה