Translate

23 באפר׳ 2014

עוגה בחושה ושוקולד לבן

המצרכים

50 גרם חמאה רכה מאוד או מומסת (אפשר להחליף בכמות זהה של שמן)
1/4 כוס (40 מ"ל) שמן
1 כוס (200 גרם) סוכר
1/2 1 כוסות (210 גרם) קמח תופח
1 גביע JOY   בטעם וניל
2ביצים
מעל העוגה:


1/2 כפית קינמון טחון/נס קפה לפי טעמכם ופירורים שוקולד לבן
מייפל 

ההכנה

*מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). משמנים את התבנית.
* שמים בקערה את החמאה והשמן, מוסיפים את הסוכר והקמח ומערבבים הכל יחד, רק עד שמתקבל בצק פירורי.
*מעבירים שלושת-רבעי כוס (150 גרם) מהפירורים לקערה נפרדת.

*מוסיפים לקערת הבצק את JOY ואת הביצים, ומערבבים יחד רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
 *מוסיפים לקערת הפירורים את הקינמון הטחון,/הנס קפה ופירורים שוקולד לבן   ומערבבים, תוך שממוללים קצת את הפירורים בידיים.

*יוצקים את עיסת העוגה לתבנית המשומנת, ומפזרים מלמעלה את הפירורים. אופים כ-40 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה היטב ומתייצבת היטב. מוציאים  מפזרים מייפל בנדיבות ומצננים קצת. אם לא אוכלים מיד, שומרים את העוגה, עטופה היטב,


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה