Translate

5 בינו׳ 2014

עוף עם תפוחי אדמה הסיר מבית אמא

אז ככה:
1בצל גדול פרוס דק
שלוש כפות שמן זית וכף שמן קנולה
גמבה חתוכה לרצועות עבות
ארבע חתיכות שוק וירך מחולקים
תפוחי אדמה קטנים קלופים
פלפל חריף אחד
מלח,מרק עוף כורכום,כמון,פלפל לבן רבע כוס כוסברה קצוצה
לטגן מעט את הבצל ,להוסיף עוף ,וגמבה, תבלינים ורבע כוס מים לבשל חצי שעה ,להוסיף את התפוחי אדמה לנער את הסיר מצד לצד בעדינות, לכסות לבשל לריכוך התפוחי אדמה, להוריד מכסה לשום על אש גבוה עד שהמים (לשמור שלא ישרף )מתאדים ונשאר רק נוזל סמיך לפזר כוסברה ולהנות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה