Translate

5 בינו׳ 2014

עוגת שוקולד לממהרים


כוס סוכר
כוס שוקולית
1/2 כוס קקאו מובחר
כוס קמח מנופה
1/3 כוס שמן
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
4 ביצים גדולות
1/2 שמנת מתוקה אני שמתי צמחית החצי השני ממומס עם 1 שוקולד מריר וכף ממרח שוקולד לטעמכם
אופן ההכנה
לא להפריד ביצים להקציף את יחד עם כוס סוכר וסוכר וניל לקצף עמיד
להקציף עד שזה בהיר וסמיך ואז להוריד מהירות ולהוסיף שמן בשובל ולאט
להוסיף את השמנת המתוקה /או הצמחית
לנפות קמח וא. שוקולית ואבקת אפיה ולהוסיף לבלילה ללא מיקסר אלה בתנועות קיפול אני הוספתי כפית ליקר שוקולד
לשמן תבנית ולאפות 170 מעלות קיסם לח זה בסדר
להכין את הציפוי
1/2 שמנת פרווה או מתוקה
100 גרם שוקולד מריר
כפית ממרח שוקולד לטעמכם לחממם שמנת להוסיף שוקולד וממרח לערבב לצנן מעט ואז לשפוך על העוגה וזהו האא לא זהו להתחיל ליישר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה