כוס גרעיני תירס
3 ביצים טרופות
רבע כוס שמן
1קוטג'
2 כפיות מיונז
חצי כוס קמח תופח
חצי כוס פתיתי צהובה (להשאיר מעט לפזר מעל)רבע כפית פירורים לפיזור על התבנית,
פלפל,מלח,קורט מוסקט
לערבב את כל המרכיבים למעט פתיתי הגבינה
לשמן תבנית אפיה לפזר מעט פירורים זהובים,וגבינה צהובה
לשפוך את הבלילה על הפירורים שבתבנית
לפזר מעל את שאר הפתיתי גבינה ולאפות עד להזהבה בחום של 180 מעלות
(אפשר ורצוי לטגן בצל קצוץ דק ופטריות ולהוסיף לבלילה)
3 ביצים טרופות
רבע כוס שמן
1קוטג'
2 כפיות מיונז
חצי כוס קמח תופח
חצי כוס פתיתי צהובה (להשאיר מעט לפזר מעל)רבע כפית פירורים לפיזור על התבנית,
פלפל,מלח,קורט מוסקט
לערבב את כל המרכיבים למעט פתיתי הגבינה
לשמן תבנית אפיה לפזר מעט פירורים זהובים,וגבינה צהובה
לשפוך את הבלילה על הפירורים שבתבנית
לפזר מעל את שאר הפתיתי גבינה ולאפות עד להזהבה בחום של 180 מעלות
(אפשר ורצוי לטגן בצל קצוץ דק ופטריות ולהוסיף לבלילה)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה