טוב גם מתוך שיינה מכינה דגים כל שישי ולא נמאס להם ממתינים לי כמו בחדר לידה
דגים מושטים מפולט יענו בלי צרות עצמות
שיני שום קלופים לםי מידת טעמכם אנחנו אוהבים הרבה
כוסברה קצוצה חצי זר לפחות
עגבניות שרי
פלפל אדום חריף גמבה אחת חתוכה לארבע נקיה מגרעינים
הפעם י ש תפוחי אדמה כל פעם משתנה שמתי שישה קטנים קלופים עדיף שלמים
פפריקה אדומה ,מרק עוף פרווה,מלח,כורכום ,פלפל לבן 1/2 כוס חד פעמית שמן קנולה,רבע כוס מים חמים
בתחתית סיר רחב לסדר חלק מכוסברה הקצוצצה,פלפלים,.שום גזר אחד חתוך לעיגולים, ותפוחי אדמה
בקערה נפרדת לשים את כל התבלינים 2 פרוסות לימון כבוש (ביתי ) המים כוסברה שמן לערבב ולטבול את הדגים השטופים לעסות אותם שיספגו תבלינים והרוטב ולהניח בעדינות על המצע פלפלים
לפזר שוב כוסברה שום ואת עגבניות השרי להניע את הסיר מצדד לצדד בעדינות בכדי שהרוטב יתפזר לבשל על להבה גדולה עד לרתיחה ולהנמיך לכסות סיר לבשל עשרים דק ואחרי עשרים דק להוציא את המכסה לאידוי המים שנותרו ולהכין את הלחם לספוג את הרוטב הממכר הזה
דגים מושטים מפולט יענו בלי צרות עצמות
שיני שום קלופים לםי מידת טעמכם אנחנו אוהבים הרבה
כוסברה קצוצה חצי זר לפחות
עגבניות שרי
פלפל אדום חריף גמבה אחת חתוכה לארבע נקיה מגרעינים
הפעם י ש תפוחי אדמה כל פעם משתנה שמתי שישה קטנים קלופים עדיף שלמים
פפריקה אדומה ,מרק עוף פרווה,מלח,כורכום ,פלפל לבן 1/2 כוס חד פעמית שמן קנולה,רבע כוס מים חמים
בתחתית סיר רחב לסדר חלק מכוסברה הקצוצצה,פלפלים,.שום גזר אחד חתוך לעיגולים, ותפוחי אדמה
בקערה נפרדת לשים את כל התבלינים 2 פרוסות לימון כבוש (ביתי ) המים כוסברה שמן לערבב ולטבול את הדגים השטופים לעסות אותם שיספגו תבלינים והרוטב ולהניח בעדינות על המצע פלפלים
לפזר שוב כוסברה שום ואת עגבניות השרי להניע את הסיר מצדד לצדד בעדינות בכדי שהרוטב יתפזר לבשל על להבה גדולה עד לרתיחה ולהנמיך לכסות סיר לבשל עשרים דק ואחרי עשרים דק להוציא את המכסה לאידוי המים שנותרו ולהכין את הלחם לספוג את הרוטב הממכר הזה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה