Translate

19 באפר׳ 2013

עוגת שוקולית

עוגת שוקלית של שריתה
1 כוס שוקולית
2 כוסות קמח
כוס סוכר
1 כוס שמן
1 א. אפיה
1 סוכר וניל
5 ביצים גדולות
ציפוי: 
1/2 שמנת מתוקה אני שמתי צמחית החצי השני מומס עם 200 גרם שוקולד מריר וכף ממרח שוקולד לטעמך
אופן ההכנה
להפריד ביצים להקציף את החלבון עם כוס סוכר  סוכר וניל קצף עמיד
להוסיף את חלמונים להמשיך להקציף  עוד דקה ואז להוריד   מהירות להוסיף שמן שובל לאט
להוסיף את השמנת המתוקה /או צמחית
לנפות קמח, שוקולית, אבקת אפיה להוסיף  בלילה ללא מיקסר אלה בתנועות קיפול אני הוספתי כפית ליקר שוקולד
לשמן תבנית לאפות 170 מעלות קיסם לח זה בסדר
להכין את הציפוי
1/2 שמנת פרווה או מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
כפית ממרח שוקולד  לטעמכם 
לחמם שמנת להוסיף שוקולד ממרח לערבב לצנן מעט ואז לשפוך על העוגה וזהו  האא לא זהו להתחיל ליישר






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה