½ 2 כוסות קמח תופח
½ כוס שקדים טחונים
¾ כוס סוכר
¼ כוס סילאן
כפית תמצית וניל
200 גר' חמאה רכה
תוספות:
שקדים פרוסים
-מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
#מערבבים בקערה קמח תופח עם שקדים טחונים.
# מקציפים חמאה וסוכר.
# מוסיפים וניל, סילאן וטחינה וממשיכים להקציף.
#מוסיפים את תערובת הקמח והשקדים אל התערובת.
#יוצרים כדורים קטנים ומניחים אותם במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
# תוקעים במרכז כל עוגיה שקד פרוס.
# אופים 8 דקות ואז בודקים את מצב העוגיות. הן אמורות להישאר די בהירות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה