Translate

18 במרץ 2013

עוגיות טחינה ושקדים

 כוס טחינה
½ 2 כוסות קמח תופח
½ כוס שקדים טחונים
¾ כוס סוכר
¼ כוס סילאן

כפית תמצית וניל
200 גר' חמאה רכה
תוספות:
שקדים פרוסים
-מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

#מערבבים בקערה קמח תופח עם שקדים טחונים. 

# מקציפים חמאה וסוכר. 

# מוסיפים וניל, סילאן וטחינה וממשיכים להקציף. 

 #מוסיפים את תערובת הקמח והשקדים אל התערובת.

 #יוצרים כדורים קטנים ומניחים אותם במרווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. 

#  תוקעים  במרכז כל עוגיה  שקד פרוס. 

# אופים 8 דקות ואז בודקים את מצב העוגיות. הן אמורות להישאר די בהירות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה